Oefenvoetbal: Overwinning voor VUC, Laakkwartier onderuit op eigen veld

VUC was in een oefenduel te sterk voor Graaf Willem II VAC. Wilhelmus bood goed tegenstand aan TAC’90, maar moest na rust toch het hoofd buigen. Laakkwartier verloor van VELO 3 en WIK en HMSH kwamen een gelijkspel overeen.

VUC – Graaf Willem II VAC

Op Het Kleine Loo bond VUC de ploeg uit Wassenaar aan de zegekar. Jesse Nauman scoorde namens de ploeg van trainer Rob de Lange in de eerste helft. Na de thee bepaalde Roderick Meinema de eindstand op 2-0.

Laakkwartier – VELO 3

Laakkwartier nam het op tegen het derde team van de Wateringers, dat bestaat uit oud-spelers van het eerste elftal. VELO bleek te sterk voor de thuisploeg en keerde huiswaarts met een 2-5 zege. Namens Laakkwartier waren Justin Willems en Faouzi Baaziz trefzeker.

TAC’90 – Wilhelmus

De bezoekers uit de derde klasse speelden bij fases een goede wedstrijd tegen TAC’90. Wilhelmus nam door een treffer van Joshua Piette de leiding. Nog voor de rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte dankzij Mo El Osrouti (foto). In de tweede helft greep TAC’90 de winst. Joost de Kubb bezorgde de thuisploeg een 2-1 overwinning. Wilhelmus kijkt door de goede partij met vertrouwen uit naar aanstaande zaterdag.

WIK – HMSH

In het Zuiderpark werd maar liefst acht keer gescoord. In de eerste helft had HMSH de overhand en ging aan de thee met een comfortabele 1-4 voorsprong. In de rust bracht HMSH tien nieuwe spelers in en wisselde ook WIK volop om iedereen te kunnen laten spelen. De ploeg van trainer Geoffrey van Loenen kwam sterk voor de dag in de tweede helft. Bij het eindsignaal stond een 4-4 eindstand op het scorebord.

Mo Tounsi, Daniël Kranenburg en Aimen Mohamed (2x) troffen doel namens WIK. Voor HMSH waren Yassine Zattouti (2x), Jason Severina en Ali Demirocak scherp in de afwerking.