GDA verlengt contract met selectietrainers

Afgelopen week zijn de trainers Robin den Dulk (foto) (eerste elftal) en Ron Ridderhof (tweede) met GDA  overeengekomen om nog een seizoen langer met elkaar door te gaan. Daarmee is de trainersstaf voor de senioren voor het komende seizoen bij de zaterdag vierdeklasser compleet.

Robin den Dulk heeft het erg naar zijn zin met zijn eerste klus als hoofdtrainer. ,,Het is een heel leuke groep om mee te werken en de samenwerking met Ron (Ridderhof – red.)   is ook prima. Ik kan aardig gebruik maken van zijn ervaring als hoofdtrainer bij menige clubs. Het is een hele jonge groep, dus zijn de resultaten wat wisselvallig, maar we werken allemaal prima aan een goed eindresultaat.”

Ook Ron Ridderhof (foto hierboven) werkt met plezier bij GDA. Hij kent de club al goed, omdat hij al een paar keer eerder voor GDA heeft gewerkt. Ook hij is zeer te spreken over de spelersgroep. Veel jonge spelers van onder de twintig, die allemaal steeds beter ingespeeld raken in het seniorenvoetbal. Ridderhof: ,,Ik heb het naar mijn zin met Robin, de spelersgroep en de begeleiding. Ons spel wordt steeds beter, dus ik kijk al uit naar de wedstrijden na de winterstop. Zeker als we terugkomen van het trainingskamp op Gran Canaria, want – dat wijst het verleden uit – dan doen we het goed.”

Het bestuur van GDA gaat nog wel op zoek naar een verzorger voor de selectie (secretaris@rksvgda.nl).

Lees verder