KNVB maakt vervolg Eredivisie vrouwen bekend 

In de najaarscompetitie van de Eredivisie zaalvoetbal bij de vrouwen waren uit deze regio zvv Den Haag en het Zoetermeerse Mazzel Stars actief. De KNVB heeft het vervolg van het programma in die eredivisie bij de vrouwen bekend gemaakt.

zvv Den Haag is op een keurige vijfde plaats geëindigd en het gepromoveerde Mazzel Stars legde van de twaalf club beslag op de elfde positie. Het zvv Den Haag-vrouwenteam van coach René Havermans (foto) mag het proberen in de kampioenspoule om te proberen de beste van Nederland te worden.

zvv Den Haag zal vanaf vrijdag 3 februari met Libertas, FC Marlène, ZVG Cagemax, Futsal Rotterdam en Os Lusitanos de strijd aangaan om het kampioenschap van Nederland.  Op vrijdag 3 februari moete de Haagse vrouwen naar Amsterdam afreizen om in sporthal Aristos tegen Os Lusitanos te spelen. Eerder in de najaarscompetitie speelden de ploegen in Amsterdam met 1-1 tegen elkaar gelijk. zvv Den Haag begint in de kampioenspoule met tien punten en Os Lusitanos met negen. Koploper Libertas begint met zestien punten.

Mazzel Stars

Ook Mazzel Stars zal vanaf vrijdag 3 februari beginnen, maar dan in de degradatiepoule met Drs. Vijfje, DWOW, Zeemacht, zvv Middelburg en EXS Zwolle. Op vrijdag 3 februari start Mazzel Stars in het Zoetermeerse sportcentrum De Veur tegen EXS Zwolle.

De vrouwen van Mazzel Stars-coach René Hijmans gaat van start met drie punten en EXS Zwolle met één punt meer (4). Koploper Drs. Vijfje, dat de landstitel niet meer kan verdedigen, met zeven punten. Eerder dit seizoen, op 4 november, won Mazzels Stars toen haar eerste wedstrijd in haar bestaan in de Eredivisie met 4-3 van de Zwolse EXS.

Lees verder