Laakkwartier op trainingskamp in Benidorm (2)

Vrijdagochtend iedereen weer aan het ontbijt in de aanloop naar de wedstrijden van deze middag. Een combi team van JO19 / Lakwa 2 nam het om 14.15 uur op tegen Nieuwenhoorn O23.

Het veld was op loopafstand van het hotel en zodoende werd op tijd vertrokken richting het complex waar al diverse andere wedstrijden aan de gang waren. Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen. Onder leiding van het Spaanse arbitrale trio werd het een leuke wedstrijd tegen een elftal dat recent kampioen werd in de Vierde Divisie. Toch wist Laakkwartier zich prima staande te houden. Van beide kanten werd goed gescoord wat resulteerde in een 6-5 overwinning voor Laakkwartier. De doelpunten werden eerlijk verdeeld over het spitsenduo Justin W en Ilyas. Een prima uitslag onder de Spaanse zon.

Ondertussen was het combi team van Lakwa 1 en Lakwa 2 met de bus vertrokken naar het andere complex voor de wedstrijd tegen GHVV’13, dat toevallig ook in hetzelfde hotel als Laakkwartier zat. Ook hier een leuke wedstrijd waarbij Laakkwartier duidelijk als winnaar uit de bus kwam met een 4-1 overwinning. De doelpunten werden gescoord door Karam (2x), Hassan en Timon.

In de avond stond de voetbalquiz op het programma. Maar liefst 84 vragen over voetbal in de breedste zin van het woord werden gesteld door trainer Jack Schilperoort. Ook nu weer een leuke avond versterkt werd door de overwinning van ADO Den Haag op MVV. Uiteraard werd aansluitend de stad opgezocht wat tot in de late uurtjes duurde.

Zaterdag een rustige dag waarbij in de middag uiteraard op diverse terrassen de Engelse derby United tegen City werd bekeken. Aansluitend hierop in de bar van het hotel tijd voor een drankje en een spelletje.

Op zondag maakt het gezelschap zich op voor de terugreis. Een klein deel is vanmorgen reeds vertrokken (in verband met de capaciteit van het vliegtuig) en de grootste groep zal om 15.30 uur opgehaald worden voor de reis naar het vliegveld waarna uiteindelijk rond 23.30 uur de kantine van Laakkwartier zal worden bereikt.

Laakkwartier bedankt de begeleiding voor de organisatie van dit trainingskamp in samenwerking met Trainingskampen.nl, dat de club veel zaken uit handen heeft genomen. Ook de sponsoren die dit trainingskamp mogelijk hebben gemaakt worden uiteraard bedankt

Lees verder