Warming-up zaterdag 3B: Mooi affiche tussen Naaldwijk en Verburch

Achter de ongenaakbare koploper Sportclub Monster strijden diverse teams om een plek in de nacompetitie. Het duel tussen Verburch en Naaldwijk heeft de tweede plaats als inzet. MVV’27 hoopt verder te klimmen op de ranglijst maar moet dan wel van KMD winnen.

Tekst: Roland van der Linden

Koploper Sportclub Monster lijkt een relatief makkelijk programma te hebben met sv Madestein als tegenstander. De Haagse ploeg kon in deze competitie nog geen overwinning boeken. sc Monster, de ploeg van vertrekkend trainer Marco Meijer (foto), heeft negen punten voorsprong op de voornaamste concurrenten.

Van de achtervolgers spelen Naaldwijk en Verburch tegen elkaar op Sportpark De Hoge Bomen. Schipluiden, dat op een vierde plaats staat, komt deze week niet in actie. Lyra dat zeventien punten heeft bindt de strijd aan met het lastige Duindorp sv.

MVV’27 won op dinsdag met ruime cijfers van Zuid West DH en hoopt het goede gevoel mee te nemen naar de wedstrijd tegen KMD. In Wateringen vangt het spannende duel aan om 14.30 uur. Onderaan de ranglijst staan Laakkwartier en Zuid West DH tegenover elkaar in het strijdperk.

Lees verder