Zaterdag 3B: sc Monster opnieuw niet langs Duindorp SV

Net als in de eerste speelronde kwam Sportclub Monster tegen Duindorp sv niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Naaldwijk ging onderuit tegen Laakkwartier. sv Houtwijk maakte korte metten met sv Madestein en ook KMD scoorde er lustig op los tegen Zuid West DH.

Tekst: Roland van der Linden    Foto’s: Bert Tielemans, MFH-Design & Hans Wüstefeld

3e klasse B

Sportclub Monster – Duindorp sv

Op Sportpark Polanen kreeg Sportclub Monster in de eerste tien minuten meteen drie kansen, maar de stand bleef 0-0. Pas na 25 minuten spelen kreeg Duindorp sv haar eerste mogelijkheid, maar de bal van Clay Hoekstra ging naast. Vijf minuten later was het wel raak voor Hoekstra en kwam de 0-1 op het bord. Op slag van rust bracht Jurgen Warbout Ruben de Groot in stelling en gingen de teams met een 1-1 stand aan de thee. (Foto’s onder: MFH-Design)

In de tweede helft bleven de treffers lang uit. Pas in de derde minuut van de blessuretijd viel de 1-2 door een fraaie treffer van Fransesco Fens. Een minuut later was het weer gelijk. Jordi van Maanen tekende voor de 2-2 eindstand.

Naaldwijk – Laakkwartier

Laakkwartier deed goede zaken door opnieuw een hoogvlieger aan de zegekar te binden. Een vrije trap van Michael van der Ende werd door Rafik Ibtahim binnengekopt een bracht de Haagse ploeg op een 0-1 voorsprong. Naaldwijk herpakte zich snel en kwam door een doelpunt van Danny Niël op gelijke hoogte: 1-1. Om de tweede helft trok Laakkwartier de zege over de streep. Een voorzet van Chris Offerman werd door Jack Uzgu via de onderkant van de lat in het doel geschoten: 1-2.

sv Houtwijk – sv Madestein

Het team van trainer Richard Douw was heer en meester in het duel met sv Madestein. De hekkensluiter werd naar een dikke 7-0 nederlaag gespeeld. Gökmen Coban had met drie treffers een groot aandeel in de zege. Ook Kubilay van Oosten (2x), Kadir Narsen en Samir ben Omar scoorden voor sv Houtwijk. (Foto’s: Bert Tielemans)

Te Werve – MVV’27

In Rijswijk troefde MVV’27 Te Werve met 1-4 af. De Maaslandse club won na een 0-2 voorsprong bij rust uiteindelijk met 1-4. Dennis Louter, Michael Berrevoets, Rick Zwaard (2x) waren scherp in de afwerking voor MVV’27, dat door de zege weer volop meedraait in de subtop van 3B.

Lyra – Schipluiden

In de eerste helft bleven de toeschouwers van de streekderby tussen Lyra en Schipluiden verstoken van doelpunten. Na de hervatting nam de thuisploeg van trainer Pim van der Hoorn het heft in handen en liep weg naar een 3-0 zege. De net ingevallen Julian du Chatenier scoorde de 1-0 en daarna zorgde Roy van der Sar met twee treffers voor een 3-0 eindstand. (Foto’s: Hans Wüstefeld)

KMD – Zuid West DH

De Wateringers hadden het duel voor rust al beslist. Na treffers van Jesse de Waard, Jules Maring en Sam Haghighat (2x) ging KMD met een 4-0 voorsprong aan de thee. Na de pauze kwam Zuid West DH terug tot 4-1, maar herstelde Sam Haghighat de marge tot vier treffers in 66e minuut. Uit een strafschop bracht Jesse de Waard de 6-1 op het bord. Na een tegentreffer van de Haagse ploeg had Jules Maring het laatste woord: 7-2.