KNVB-beker: sv Nootdorp stuit weer op Forum Sport

Nog drie clubs uit de regio komen zaterdag voor de KNVB-districtsbeker in actie. Sv Nootdorp stuit wederom op Forum Sport, nu in Voorburg. In Nootdorp ging de – overigens zwaargehavende – ploeg van trainer Marco Jalink (foto) vorig week met ruime cijfers onderuit.

Spartaan’20 – sv Den Hoorn

sv Den Hoorn laat het de laatste tijd wat afweten is is daardoor gezakt naar de middenmoot in de eerste klasse B. De formatie van trainer John Hage gaat op bezoek aan de Oldegaarde in Rotterdam bij Spartaan’20.

Een zware dobber weer voor sv Den Hoorn, want Spartaan’20 doet in de andere eerste klasse C goed mee in de kopgroep. Voor sv Den Hoorn een goede kans om weer wat vertrouwen te kweken.

Smitshoek – DSO

DSO draait in de competitie uitstekend. Het team van trainer Bert de Best – volgend seizoen actief als technisch manager bij de Zoetermeerders – voert in de eerste klasse B de ranglijst aan. De strijd bovenin is overigens hevig. Het is regelmatig ‘stuivertje wisselen’.

Een mooie graadmeter zaterdag voor de bewoners van sportpark Bentwoud, want het gaat een visite afsteken bij het sterke Smitshoek, dat in de Vierde Divisie A knap op een tweede plek staat. Kan DSO ook tegen deze hoger spelende tegenstander een vuist maken?

Forum Sport – sv Nootdorp

Twee clubs die weinig geheimen voor elkaar hebben. sv Nootdorp ging voor de competitie vorig weekend ruim met 0-5 onderuit, maar trainer Marco Jalink miste in dat duel wel de nodige basisspelers. Drie man werden een week daarvoor uit tegen DSO van het veld gezonden.

Eerder in de competitie was Forum Sport op eigen veld ook al te sterk voor sv Nootdorp, het werd toen 3-2. De Nootdorpers zullen vast op sportieve revanche uit zijn.

 

Lees verder