Robbert Stuut, nu trainer tweede team Die Haghe, wordt hoofdtrainer Be Fair

Bij Be Fair volgt de 48-jarige Robbert Stuut op sportpark ’t Suyt volgend seizoen Martijn Peters op als hoofdtrainer. Peters is thans nog bezig aan zijn tweede seizoen bij Be Fair. Robbert Stuut komt over van Die Haghe, waar hij het tweede elftal onder handen heeft.

Stuut heeft een lange en grote staat van dienst als speler bij Die Haghe. Na zijn actieve loopbaan was hij onder andere zes jaar assistent-trainer bij het eerste elftal, dat in de eerste klasse uitkomt. In het verleden was hij ook werkzaam bij de KNVB als trainer van selecties en stuurde hij als coördinator scouts aan.

Energie

,,Be Fair is een mooie club die in veel facetten te vergelijken is met Die Haghe”, zegt Stuut op de site van de club uit Waddinxveen. ,,Er staat een jonge spelersgroep waar toekomst in zit.” Bij Be Fair is men tevreden met de komst van Stuut. Johan Kok (links op de foto), voorzitter van de technische commissie, laat weten: ,,We zochten een trainer die veel energie heeft en ervaring met werken met jonge selecties.”

Reuzenslag

Nieuwkomer Stuut krijgt geen ‘hard doel’ mee waar het de ambities van Be Fair voor volgend seizoen betreft. Kok: ,,De ambitie is vooral om deze spelersgroep verder te ontwikkelen en daar is Robbert de ideale man voor, denken wij. Hij is iemand die goed communiceert en prima past bij de club.” Bij Die Haghe wordt Robbert Stuut die overstap gegund en op Ockenburgh laat men weten, dat Be Fair met de aanstelling van Stuut een reuzenslag heeft geslagen.

(Foto: Be Fair)

Lees verder