Duindorp SV neemt afscheid van jeugdvoorzitter Frans de Snoo

Vanaf 1 maart 2023 neemt Duindorp SV afscheid van Frank de Snoo als voorzitter van de jeugdcommissie. Hij heeft deze functie jaren geleden op zich genomen op het moment dat de jeugdafdeling van de club aan het verzwakken was.

Samen met diverse anderen heeft hij ervoor gezorgd dat de jeugdafdeling van Duindorp SV is wat hij nu is, groeiende en van steeds betere kwaliteit. Het bestuur is Frank de Snoo dan ook dankbaar voor al zijn jaren als voorzitter en wensen hem veel succes bij de andere functies die hij wel blijft uitvoeren binnen de club.

Opvolger

Met het vertrek van De Snoo als jeugdvoorzitter stelt het bestuur van de Houtrust-bewoners direct de nieuwe voorzitter voor: Monique Bruijn-Taal. Met de aanstelling van Monique Bruijn-Taal voor deze taak heeft de club iemand die goed bekend is met de vereniging en vooral binnen de jeugdafdeling al een aantal jaren haar steentje bijdraagt.

Versteviging

Deze aanstelling en de komst van een nieuw lid binnen de jeugdcommissie (in de persoon van Collin Schaap), zorgen voor een versteviging van de structuur van de commissie. Collin Schaap zal voortaan als hoofdcoördinator met name verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van het voetbalplezier, de kwaliteit van de jeugdopleiding en het aansturen/ondersteunen van de andere coördinatoren.

Lees verder