DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week twee TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 28 februari 

‘Oude Glorie aan tafel’ met Cees Dieke

In deze aflevering schuift aan Cees Dieke. Oud-voetballer, maar ook actief geweest in de zaal bij Alter Boys. Verder al jaren actief op het gebied van technische zaken bij clubs. Eerder SVPTT, PEC Den Haag en thans nog sv Houtwijk.

Woensdag 22 februari

‘Wedstrijd van de Week’

Wij kozen voor het duel in de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal tussen DSO en VELO. De beide trainers, Bert de Best van DSO en Kevin van der Geest van VELO komen aan het woord, maar ook Ruud Meere, de voorzitter van DSO en VELO-speler Roderick Meinema. Ook praten wij over dit duel met onze analist Hans Klippus, die tevens zijn voorspellingen geeft van een zestal duels, die komend weekend op het programma staan. Klippus is de maker van de fraaie seizoengids over die eerste klasse B.

Donderdag 23 februari

Geen ‘Studio ADO’

Donderdag geen Studio ADO, de ploeg van trainer Dick Advocaat speelt die avond de bekerwedstrijd uit tegen PSV en pas maandagavond het uitgestelde competitieduel tegen sc Heracles.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

 

Lees verder