Warming-up zaterdag 4A/4C: Mooi affiche tussen DUNO en GDA, Quintus naar BMT

In 4C krijgt BSC’68 het aan de stok met Woubrugge. Koploper PGS/VOGEL lijkt in 4D een eenvoudige middag voor de boeg te hebben met een wedstrijd tegen Semper Altius. Achtervolgers DUNO en GDA ontmoeten elkaar op Madestein. BMT moet Quintus aan de zegekar proberen te binden.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 kan zich geen misstappen veroorloven in het uitduel bij Woubrugge. De club uit Benthuizen bezet de tweede plaats. Koploper Zevenhoven, dat een voorsprong van drie punten heeft, speelt een thuisduel tegen hekkensluiter Kickers’69

4e klasse C

Voor lijstaanvoerder PGS/VOGEL zou Semper Altius niet een al te groot obstakel moeten vormen. De Rijswijkse rode lantaarndrager kon tot nu toe geen van haar vijftien duels in winst omzetten. Voor de club uit Ockenburgh kan het een mooie middag worden omdat één of meerdere concurrenten punten zullen verspelen.

DUNO speelt haar thuisduel tegen GDA op het terrein van de Loosduinse tegenstander. Het belooft een spannend duel te worden tussen twee teams die elkaar niets ontlopen op de ranglijst. Het duel op Madestein vangt aan om 17.00 uur. Het eerste duel dit seizoen werd namelijk bij DUNO gespeeld.

Klimmen

BMT, dat tussen DUNO en GDA in staat, zal de nodige tegenstand krijgen van Quintus dat graag naar de middenmoot wil klimmen. Het sv Loosduinen van trainer Ronald Paats (foto) zal alles op alles zetten om het sterke Vredenburch zo lastig mogelijk maken.

Middenmoter VCS neemt het op eigen veld op tegen laagvlieger HPSV. Voor sv Erasmus staat een thuisduel tegen RAS op het programma en ODB mag proberen de punten in eigen huis te houden in het duel met Quick Steps.

 

Lees verder
Net binnen