Vrouwen 2e klasse: Die Haghe met lege handen, eerste overwinning voor RKDEO

Die Haghe kon haar positie op de ranglijst niet verbeteren. De Haagse ploeg moest de winst laten aan het Woerdense VEP. Op zondag was er wel vreugde bij RKDEO, dat voor het eerst dit seizoen het zoet van een overwinning mocht proeven.

Tekst: Roland van der Linden

2e klasse B (zaterdag)

Op Ockenburgh had Die Haghe meer verdiend tegen VEP, maar moest genoegen nemen met een 1-2 nederlaag. Na de eerste helft keek de ploeg van trainer Hans van Heteren tegen een 0-1 achterstand aan. Na de thee kreeg Die Haghe een strafschop die benut werd door Rubi Munier. Vlak voor tijd moest Die Haghe nog een tegentreffer incasseren en leed een 1-2 nederlaag.

2e klasse E

In Nootdorp kwam RKDEO uitstekend voor de dag tegen Alliance’22. De ploeg van de na dit seizoen vertrekkende trainer Wendy Rietveld was de hele wedstrijd de bovenliggende partij tegen het team dat net boven RKDEO op de ranglijst staat. RKDEO stond positioneel goed en kon met combinatievoetbal door de verdediging van de bezoeksters snijden. Het duel eindigde in 6-3 door treffers van Ginger van der Voort (foto) (2x), Diana Nepomuceno, Michelle Oosterlaken, Anisha Wallé en Larissa Zoutman. Alliance’22 kon twee keer scoren uit een strafschop en was ook trefzeker uit een counter.

 

Lees verder