Zaterdag 4C: Quintus sluit aan bij middenmoot na zege op VCS

Op dinsdagavond deed Quintus goede zaken in het inhaalduel tegen VCS. De ploeg van trainer Richard Langeveld (foto) boog een achterstand om in een nipte overwinning.

In Kwintsheul kwam VCS op een 0-1 voorsprong tegen Quintus. Samuel Matheus opende de score voor de Haagse ploeg. Nog voor de rust kon Quintus een 2-1 voorsprong nemen. Dean van der Stap tekende voor de gelijkmaker, waarna Bart de Swart de 2-1 op het bord schoot. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

Ondanks de zege staat Quintus nog steeds in de gevarenzone. De tiende plaats betekent aan het eind van het seizoen het spelen van degradatiewedstrijden in de nacompetitie. Quintus heeft nu wel nog maar een punt achterstand op ODB, VCS en sv Loosduinen.