Johan Huurman treedt toe tot bestuur FC Zoetermeer

Jacob de Boer, Frank Krooder en Edwin van Vliet zijn zeer verheugd dat Johan Huurman het bestuur van FC Zoetermeer komt versterken. 

Johan Huurman heeft zijn sporen verdiend bij de gemeente Zoetermeer als combinatiefunctionaris. Hij ademt sport, is een mensenmens en is op dit moment zakelijk beleidsmatig actief bij de gemeente. Daarnaast runt hij Sporting Club Zoetermeer, die actief is in het geven van diverse sportclinics en is Huurman de initiator van het Walking Footbal bij FC Zoetermeer en woonachtig in de wijk Rokkeveen.

Vooruitbrengen

,,Ik voel me als een vis in het water bij FC Zoetermeer en heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met allerlei zaken die de club nog verder vooruit gaan brengen”, aldus Johan Huurman. Hij zal de functie van bestuurslid Algemene Zaken op zich nemen en daarnaast projectmatig op diverse gebieden actief zijn.

Voorzitter Jacob de Boer: ,,Dat Johan wordt toegevoegd aan het bestuur is weer een kwaliteitsimpuls voor FC Zoetermeer en het bestuur is hier zeer verheugd over.”

 Bij de foto vlnr: Edwin van Vliet (secretaris), Frank Krooder (voorzitter), Jacob de Boer (voorzitter) en Johan Huurman (bestuurslid Algemene Zaken).

Lees verder