O23: SVC’08 onderuit bij hekkensluiter, DSVP verrast FC Zoetermeer

In de 3e divisie greep RKDEO O23-2 haar eerste zege ten koste van HVV. In de 4e divisie liet SVC’08 een lelijke steek vallen tegen Sporting Leiden. DSVP boekte een knappe zege op FC Zoetermeer en Verburch was een maatje te groot voor GSC ESDO.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie E

Het tweede team van RKDEO nam in de eerste helft de leiding tegen HVV door een treffer van Mike Middeldorp. De Nootdorpers kwamen ook na de thee goed uit de kleedkamer en speelden voornamelijk op de helft van de tegenstander. Beide teams kwamen tot scoren. Namens HVV was Nick van Ligten trefzeker en bij RKDEO 2 liep Justin Bos vanaf het middenveld op het doel af en schoot van net voor de zestienmeterlijn de bal in het doel. Het duel eindigde in 1-2.

4e divisie G

In de onderste regionen van 4G troffen hekkensluiter Sporting Leiden en SVC’08 elkaar. De Haagse ploeg deed zichzelf geen plezier door het duel met 2-0 te verliezen, terwijl SVC’08 wel het beste van het spel en veel balbezit had. Persoonlijke fouten leidden tot de twee tegentreffers. Beide teams hebben nu drie punten. SVC’08 heeft wel een veel beter doelsaldo en staat daardoor nog steeds voorlaatste.

4e divisie H

FC Zoetermeer verloor in Rokkeveen met 0-1 van DSVP. Nik Veen scoorde na de thee de winnende treffer voor de club uit Pijnacker. Trainer Ferdy Macnak (foto) zag dat zijn FC Zoetermeer-team goed wegkwam met de bescheiden nederlaag die veel hoger had kunnen uitvallen.

4e divisie I

De O23 van Verburch was een maatje te groot voor GSC ESDO. Het ongelijke duel eindigde in 6-1. Namens de Haagse ploeg scoorde Mohammed Amine de enige treffer. Het duel tussen WIK en HBSS werd niet gespeeld. De bezoekers uit Schiedam kwamen niet op voor deze wedstrijd.

Lees verder