Warming-up zaterdag 4D: Alle ogen gericht op Graaf Willem II VAC-IJVV de Zwervers

In de vierde klasse D is zaterdag het duel tussen Graaf Willem II VAC tegen IJVV de Zwervers het meest in het oog springende duel.

Tekst: Peter Petit

Beide teams scoorden er afgelopen zaterdag lustig op los, de ‘graven’ van hoofdtrainer Jan de Jong (foto) vonden vier keer het net tegen KSD-Marine, De Zwervers schoot maar liefst achtmaal raak tegen Moerkapelle. De Wassenaarse formatie is koploper met één punt meer dan de naaste concurrent. Bij winst lopen de Roggewoning-bewoners uit naar vier punten, maar gezien het nog lange programma geeft het duel van zaterdag nog geen definitief antwoord op de vraag wie zich aan het eind van de race kampioen mag noemen.

Afstraffing

Het RVC Celeritas van chefcoach Dennis Young treft op het eigen sportpark in de Rijswijkse Strijp Bolnes, dat nog na bibbert van de afstraffing, 2-7, van afgelopen zaterdag tegen SEV. Datzelfde SEV neemt het op tegen Floreant, een heel andere ploeg dan Bolnes en ook een team dat het de Leidschendammers wel eens heel lastig zou kunnen maken. Haagse Hout zal weinig hoop hebben op een zege tegen het op bezoek komende FC Zoetermeer van hoofdcoach Leroy Vaes, daarvoor is het verschil in kwaliteit tussen beide selecties gewoon te groot. Ommoord – KSD Marine is een duel tussen twee middenmoters, een zege voor de selectie van trainer Henk Baggerman zou een prettige meevaller zijn.

Lees verder
Net binnen