Zaterdag 5B/5C: DVC ontmoet SVO Buytenpark, Toofan strijdt tegen ONA

GSC ESDO gaat op bezoek bij HDV en zal met niets minder genoegen moeten nemen dan een overwinning. Medekoploper ONA speelt een uitduel bij laagvlieger Toofan. Als DVC aansluiting wil houden met de subtop, zal het duel met SVO Buytenpark gewonnen moeten worden.

Tekst: Roland van der Linden

Toofan mag proberen om het lijstaanvoerder ONA zo lastig mogelijk te maken. Dit zal een moeilijke opgave worden voor de ploeg van trainer Sunil Kalloe, die pas drie overwinningen dit seizoen kon bijschrijven. GSC ESDO moet in het spoor blijven van ONA en zal tegen HDV dus geen punten mogen verliezen. Dit ligt ook niet in de lijn de verwachting.

Titelrace

Ook Quick is nog volop betrokken in de titelrace en speelt een uitduel bij middenmoter Gouderak. De Haantjes zullen alles op alles zetten om de winst te pakken. DVC ambieert nog een positie in de subtop. Tegen SVO Buytenpark liggen er prima kansen om de huidige zesde plaats te versterken of zelfs te klimmen.

Helpen

WIK kan DVC een handje helpen. Tegenstander ASW staat in punten gelijk met DVC. Een overwinning op de ploeg uit Waddinxveen zou een mooi resultaat zijn voor de equipe van trainer Geoffrey van Loenen (foto). Wanica Star gaat op bezoek bij het sterke Moordrecht en REMO is gastheer voor hekkensluiter De Ster.

 

 

Lees verder