Zaterdag 4A/4C: Opnieuw pittig duel voor DUNO, ODB naar Quintus

In 4A speelt titelkandidaat BSC’68 een thuisduel tegen LSVV’70. In 4C verloor DUNO vorige week van GDA. Nu staat een duel tegen Vredenburch op het programma. In Kwintsheul is Quintus gastheer voor ODB en Semper Altius krijgt bezoek van sv Loosduinen.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 pakte afgelopen weekend een overwinning op Woubrugge. Tegen middenmoter LSVV’70 zal eenzelfde resultaat behaald moeten worden. BSC’68 zal hopen op een misstap van koploper Zevenhoven, dat een zwaar uitduel voor de boeg heeft bij Nicolaas Boys.

4e klasse C

PGS/VOGEL voert de ranglijst aan in 4C en speelt een uitduel bij RAS. De ploeg van trainer Vita Lorente (foto) heeft vijf punten voorsprong op BMT, dat dit weekend niet in actie komt. De wedstrijd tegen HPSV is uitgesteld naar 8 april in verband met boerenprotesten die plaatsvinden in het Zuiderpark.

GDA, dat nog steeds hoopt op een goede eindklassering, ontvangt VCS op Madestein. DUNO dat vorig weekend onderuitging in de wedstrijd tegen GDA moet het nu in Rijswijk opnemen tegen Vredenburch, dat ook nog graag een rol in de strijd om promotie wil spelen.

Gevarenzone

Quintus zet alles op alles om uit de gevarenzone weg te komen. De club uit Kwintsheul zal tegen ODB, dat twee plaatsen hoger op de ranglijst staat, een goed resultaat moeten neerzetten. Ook Quick Steps heeft de punten hard nodig met de versterkte degradatie. sv Erasmus is de tegenstander aan de Nijkerklaan. Semper Altius zal weinig hoop meer hebben op handhaving, maar zal tegen sv Loosduinen op jacht gaan naar haar eerste overwinning.

 

Lees verder