Zondag 3D: Voorschoten’97 heeft winst op Amsvorde nodig

In 3D wordt de positie van de regioploegen er steeds slechter op. Voorschoten’97 zal in eigen huis een goed resultaat moeten boeken tegen Amsvorde. SVH zal weinig kans hebben tegen FC Abcoude. Taurus moet de laatste strohalm grijpen tegen HOV/DJSCR.

Tekst: Roland van der Linden

Hekkensluiter Taurus lijkt zich al bij degradatie neer te moeten leggen, maar heeft nog een kleine kans op overleving als het thuisduel tegen HOV/DJSCR in winst wordt omgezet. Een zege van de Delftse ploeg is ook van belang voor de regiogenoten die de Rotterdammers dolgraag op de ranglijst willen passeren.

Onmogelijk

Voor SVH zal een zege een bijna onmogelijke opgave zijn. De nummer voorlaatst van de ranglijst speelt een uitduel bij FC Abcoude. De lijstaanvoerder verspeelde tot nu toe nog geen enkel punt en zal dat zeker tegen SVH ook niet van plan zijn.

Stijgen

Voorschoten’97 zal moeten stijgen op de ranglijst om aan het eind van het seizoen degradatiewedstrijden in de nacompetitie te ontlopen. Tegen Amsvorde liggen er voor de formatie van trainer Denis Luhulima (foto) kansen om op Sportpark Adegeest de punten in eigen huis te houden.

Lees verder