Warming-up zaterdag 3A/3C/3D: Strijd aan kop duurt voort in 3A en 3C

DWO heeft zich afgelopen weekend in 3A pijnlijk in de vingers gesneden. Het blijft ongekend spannend in 3C. De top drie won. Voor VDL ziet de toekomst er in de derde klasse D somber uit.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

DWO heeft zich afgelopen weekend pijnlijk in de vingers gesneden. De ploeg van vertrekkend coach Dennis Olman ging met 3-1 onderuit bij Sporting Leiden en zag de afstand met de koplopers oplopen naar vier punten. Blauw-Zwart won nipt bij Stompwijk’92 en volgt slechts op twee punten van Nieuwkoop en Aarlanderveen.

DWO heeft aanstaande zaterdag op papier een gemakkelijk duel voor de boeg als laagvlieger Alphen in Zoetermeer op bezoek komt. Maar de mannen van Olman zijn na de zeperd tegen Sporting Leiden gewaarschuwd. Nummer drie Blauw-Zwart ontvangt in Wassenaar nummer vier Koudekerk. Bij winst kan de Wassenaarse ploeg goede zaken doen, aangezien Nieuwkoop en Aarlanderveen óók tegen elkaar spelen. Voor Stompwijk’92 wacht een uitwedstrijd bij FC Oegstgeest.

3e klasse C

Het blijft ongekend spannend in 3C. De top drie won. Zwarte Pijl bij DHL (1-2), Oliveo van FC IJsselmonde (4-2) en DSVP bij Reeuwijk (0-3). Ook SEP pakte drie kostbare punten, terwijl Ariston’80 gelijk speelde.

Oliveo gaat zaterdagmiddag op bezoek bij de studenten van Ariston’80, waarvan Martin de Graaf (foto) trainer is. Gaat zijn ploeg voor een stunt zorgen aan de TU in Delft? Een ander ‘onderonsje’ gaat tussen DSVP en DHL, dat haar huid vorige week duur verkocht aan koploper Zwarte Pijl. De koploper zelf ontvangt in Rotterdam VVOR. SEP, de ‘Mannschaft’ van Marcel de Letter (foto), gaat in Bleiswijk op bezoek bij Soccer Boys. Voegen de Delftenaren opnieuw drie punten aan hun totaal toe? Bij winst maken De Letter en consorten een klein sprongetje op de ranglijst.

3e klasse D

Voor VDL ziet de toekomst er in de derde klasse D somber uit. De ploeg uit Maassluis verloor zaterdag opnieuw. Rozenburg keerde met een 1-3 overwinning huiswaarts. Henk Salari en consorten staan nog altijd laatste met slechts acht punten uit zestien duels. Ook Delta Sport (negen uit zestien) en Rijnmond Hoogvliet Sport (negen uit vijftien) doen het in deze klasse niet veel beter. Komend weekend speelt VDL een uitduel bij OVV uit Oostvoorne. Wordt het de derde driepunter van dit seizoen?

 

 

Lees verder