Zaterdag 4E: MSV’71 kanonnenvoer, Maasdijk pakte nipte winst

MSV’71 was zaterdag kanonnenvoer voor koploper Overmaas, Maasdijk had opvallend veel moeite met laagvlieger Transvalia ZW, maar wint uiteindelijk toch dankzij een laat doelpunt

Tekst: Peper Petit

MSV’71-RV&AV Overmaas

MSV’71, de ploeg van cheftrainer Paul van Loenen (foto), was zaterdag kansloos tegen RV&AV Overmaas, in deze klasse gedeeld koploper met Hermes-DVS. Na negentig minuten stond de een 1-7 eindscore op het bord. Matthijs Jansen nam de eretreffer voor de ploeg uit Maassluis voor zijn rekening.

TransvaliaZW- Maasdijk

Maasdijk leek op papier een gemakkelijke wedstrijd tegemoet te gaan tegen rode lantaarndrager TransvaliaZW. Gemakkelijk werd het echter allesbehalve voor de ploeg van trainer Dennis van den Steen. Na een eerste helft zonder doelpunten kwam TransvaliaZW in de 53e minuut op 1-0 door een foute terugspeelbal. Het was duidelijk dat ook door Maasdijk uit een ander vaatje moest worden getapt. Uit een kopgoal van Nick van Vliet kwamen de bezoekers op 1-1. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd was daar dan nog Kevin van den Berg die de winnende treffer voor de Maasdijkers scoorde en waardoor de drie punten mee naar het Westland gingen.