O23 4G/4H/4I: Forse overwinningen voor Wanica Star en Verburch

DSO kwam in het uitduel bij Zestienhoven niet verder dan een gelijkspel. sv Nootdorp volgt DSO, dat naar de tweede plaats zakte, op een punt na een nipte zege op DSVP. Verburch versloeg KMD met ruime cijfers en ook Wanica Star won eenvoudig van HBSS.

4e divisie G

Het tweede team van RKAVV bond Sporting Leiden aan de zegekar. De Leidschendammers hadden binnen twintig minuten al een 0-2 voorsprong te pakken door treffers van Semmy Michilsen en Abdullah Fadaaq. Halverwege het tweede bedrijf gooide Jimmy Pattipeiluhu het duel definitief op slot: 0-3. Van de wedstrijd tussen SVC’08 en koploper Rijnsburgse Boys is geen uitslag bekend.

4e divisie H

DSO kwam na de thee op een 1-0 achterstand tegen Zestienhoven. Voor de Zoetermeerse formatie zorgde Walid Kadri voor de gelijkmaker, waardoor de eindstand 1-1 werd. Door het gelijke spel verspeelde DSO haar eerste plaats aan Soccer Boys, dat met 5-0 won van XerxesDZB 2. Het duel tussen OLIVEO en FC Zoetermeer eindigde zoals het begonnen was: 0-0.

sv Nootdorp nam het op tegen streekgenoot DSVP. In Pijnacker was de ploeg van trainer Ramon van Rijn (foto) de bovenliggende partij vanaf de aftrap. Al vroeg in het duel krulde Daan Dijksman de bal schitterend in de kruising. sv Nootdorp kreeg daarna nog heel wat kansen, maar die werden vaak (onterecht) afgevlagd of niet scherp afgerond. In de tweede helft werd het nog spannend omdat de bezoekers verzuimden om uit te lopen. De stand bleef echter 0-1.

4e divisie I

Verburch won het Westlandse onderonsje van KMD. In Wateringen kwam een 1-6 eindstand op het scorebord. Het duel was al snel beslist. Binnen tien minuten had Verburch al drie keer gescoord. De Poeldijkse treffers kwamen op naam van Daniel Verseput (2x), Lucio Duyvenstein (2x), Senna van Deene en Jamil Tahiti.

In Schiedam kon Wanica Star tegen HBSS in de eerste helft goed druk zetten. Het duel ging redelijk gelijk op en de rust werd bereikt met een 0-1 voorsprong voor de Haagse ploeg.  Marciano Sewlal nam de treffer voor zijn rekening. In de tweede helft bracht Wanica Star een aantal wisselspelers in en gaf niets meer weg. Mohamed ben Koubia, Riaz Zahoer (2x) en Marciano Sewlal zorgden voor een 0-5 voorsprong. In de laatste minuut kon HBSS nog de eer redden: 1-5.