O23 3D/3E: RKDEO houdt Jodan Boys in bedwang, HVV komt niet tot scoren

RKDEO bouwde een fraaie 2-0 voorsprong op bij koploper Jodan Boys, maar zag in de tweede helft de Goudse ploeg op gelijke hoogte komen. Graaf Willem II VAC was met 2-0 te sterk voor HVV. Wilhelmus bleef aan de goede kant van de score tegen FC ’s-Gravenzande.

3e divisie D

De O23 van RKDEO stond binnen een half uur spelen al op een 0-2 voorsprong in het uitduel bij Jodan Boys. Na de openingstreffer van Chris Baartmans (foto) schoot Mattijs Meijers de tweede Nootdorpse treffer binnen. In de tweede helft kwam de Goudse thuisploeg tegen de verhouding in weer langszij door treffers in de 55e en 75e minuut: 2-2.

3e divisie E

Na een matige eerste helft gingen Graaf Willem II VAC en HVV de rust in met een 0-0 stand op het scorebord. De Kroonleeuwen hadden de betere kansen, maar konden niet tot scoren komen. In de tweede helft kwam Graaf Willem II VAC op voorsprong nadat een vrije trap via een verdediger van HVV in het eigen doel verdween. Kort daarna scoorde Jack Kusters de 2-0. De thuisploeg profiteerde van de ruimte die HVV gaf. HVV kreeg nog een kans, maar Maurits Luykx redde à la Matthijs de Ligt de bal van de doellijn. In de laatste minuut liep Graaf Willem II VAC-speler Noah de Bruijn in de laatste minuut nog een zware blessure aan zijn enkel op.

FC ’s-Gravenzande moest op het Juliana Sportpark buigen voor Wilhelmus. De bezoekers uit Voorburg namen tot twee keer toe een voorsprong maar Rick Keereweer (1-1) en Quint van Dam (2-2) konden de stand gelijktrekken. Na de 3-2 van Tim Rolff op aangeven van Koen Groenewegen leken de Westlanders op de winst af te gaan. Ook Wilhelmus kon langszij komen en greep diep in blessuretijd zelfs nog de winst: 3-4.