O23 2B: Quick ruim langs HBS, VELO wint doelpuntrijk duel van FC SKillz

Op Nieuw Hanenburg bestreden Quick en HBS elkaar. De thuisploeg bleek de betere ploeg en is daardoor nog steeds de koploper in 2B. FC Skillz en VELO schotelden de toeschouwers acht treffers voor. FC Skillz trok aan het kortste eind.

Quick (H) – HBS

Op eigen veld hield Quick haar leidende positie in handen door een 4-1 overwinning op buurman HBS. Met veel toeschouwers langs de kant was Ferdi Ekinci de gevierde man. Hij scoorde drie treffers voor de Haantjes. Ebi Broug was verantwoordelijk voor de enige treffer van HBS. Quick (H) heeft nog steeds een punt voorsprong op Kozakken Boys.

FC Skillz – VELO

In een vriendschappelijke partij scoorden FC Skillz en VELO er lustig op los. Na een 2-2 ruststand eindigde het duel in een 3-5 victorie voor de Wateringers. VELO nam al na vijf minuten de leiding in het duel door een treffer van Joran ter Schiphorst. FC Skillz kwam daarna met 2-1 voor dankzij Yassin Chentouf en Fouad Boutachkourt. Vlak voor de rust tekende Lars van Winden voor de 2-2. In de tweede helft nam de thuisploeg door Fouad Boutachkourt opnieuw de leiding. VELO was daarna in tien minuten drie keer trefzeker en trok de winst naar zich toe. Abdel Dries (foto) nam alle drie de treffers voor zijn rekening.