Warming-up zaterdag 4A/4C: Mooi affiche tussen BMT en GDA op Escamp

BSC’68 is in Benthuizen gastheer voor Meerburg in 4A. Koploper PGS/VOGEL gaat in 4C de strijd aan met laagvlieger Quick Steps. DUNO krijgt het aan de stok met VCS. GDA, dat tweede staat, krijgt met BMT een loodzware tegenstander.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 heeft een achterstand van drie punten kopkoploper Zevenhoven. Op Ons Nieuw Erf is middenmoter Meerburg de tegenstander. Zevenhoven lijkt een makkelijker programma te hebben met SJC als opponent, dat voorlaatste staat.

4e klasse C

Het meest in het oog springende duel in 4C is het treffen tussen BMT en GDA. De ploegen ontlopen elkaar niet veel op de ranglijst. GDA heeft twee punten voorsprong op de tegenstander, maar BMT heeft twee duels minder gespeeld. Het belooft een spannend duel te worden.

PGS/VOGEL kan profiteren van de onderlinge strijd tussen de achtervolgers als de ploeg van trainer Vita Lorente (foto) het thuisduel tegen Quick Steps in winst omzet. Ook DUNO, dat op een derde plaats staat, hoopt haar positie te verbeteren. VCS komt op bezoek op de Haagse Dynamiek.

In Rijswijk staat de stadsderby tussen Vredenburch en Semper Altius geprogrammeerd. De thuisploeg zal er vanuit gaan om de drie punten in eigen huis te houden. Quintus heeft de laatste week een flinke sprong op de ranglijst gemaakt. In sv Erasmus treft de ploeg uit Kwintsheul een ploeg die ook 24 punten heeft. De wedstrijd wordt gespeeld in Den Haag.

sv Loosduinen bezet een plek in de middenmoot en heeft zeker nog uitzicht op positieverbetering. Dan moet wel op Madestein RAS verslagen worden. ODB heeft een thuisduel tegen HPSV voor de boeg. Uiteraard voor het duel een minuut stilte vanwege het overlijden van Ton Boevink.

Lees verder