Zondag 3D: AFC Quick 1890 drukt Voorschoten’97 dieper in problemen

Voor Taurus komt na de nederlaag tegen PVC de degradatie wel erg dichtbij. Die nederlaag was ook geen goed nieuws voor Voorschoten’97, dat zelf verloor van AFC Quick 1890 en ook concurrent PVC zag winnen. SVH kwam dit weekend niet in actie.

AFC Quick 1890 – Voorschoten’97

In Amersfoort leed Voorschoten’97 een dure nederlaag tegen AFC Quick 1890. De ploeg van trainer Denis Luhulima (foto) moest een 2-0 nederlaag incasseren. Bij rust stond een 1-0 stand op het scorebord. De achterstand op de veilige achtste plaats bedraagt nu vier punten.

PVC – Taurus

Taurus begon met een gehavende selectie aan het duel met PVC met twee geblesseerde spelers op de bank. Eén van die spelers moest na tien minuten al invallen door een blessure op het veld. Taurus speelde goed voetbal en toonde vechtlust. Na een 2-0 achterstand bij rust werd het duel met 3-2 verloren. Namens Taurus scoorden Luuk Halsema en Pieter Leonard.