Rajiv Wentholt keert terug bij DSO als speler en jeugdtrainer

Na vier jaar keert Rajiv Wentholt (op de foto met Bert de Best) terug bij DSO als speler van de selectie en trainer van de JO13-1. Met Rajiv Wentholt keert er een speler terug op het oude nest met inmiddels de nodige ervaring.

Nadat Wentholt vanuit onze jeugdopleiding is vertrokken naar ADO Den Haag heeft hij ervaring opgedaan bij Westlandia in de Vierde Divisie. De prestaties van DSO geven aanleiding om weer dichter bij huis te voetballen. Bert de Best: ,,Wenholt is een moderne voetballer die op meerdere posities inzetbaar is en goed past bij het systeem dat DSO graag speelt. Met zijn persoonlijkheid en motivatie zijn wij ervan overtuigd dat Rajiv heel goed past in de huidige groep.”

Herinneringen

Rajiv Wenholt: ,,De reden dat ik terugkeer naar DSO is dat ik in mijn jeugd al bij de club heb gevoetbald en daar alleen maar goede herinneringen aan heb. Verder kan ik mij hier nog beter als trainer ontwikkelen. Ook zie ik het als een mooie uitdaging en kijk er naar uit.”

Jeugdtrainer

Rajiv Wentholt gaat bij DSO dus niet alleen als speler van de selectie aan de slag: ,,Ik geef training aan de jeugd van Westlandia, waar ik trainer ben van de JO11-1. Met mijn terugkeer zal ik bij DSO ook training gaan geven aan de JO13-1. Verder heb ik de opleiding Sport & Bewegen succesvol afgerond en zal ik in augustus beginnen aan de HALO en de KNVB opleiding voor het UEFA B-diploma.”

 

Lees verder