O23 4I: Verburch neemt kop over van Scheveningen

In Poeldijk was Verburch Scheveningen de baas. De thuisploeg klom door de zege naar de eerste plaats ten koste van de tegenstander. WIK, dat in 2023 nog weinig in actie kwam, verloor nipt van HBSS.

Verburch O23 – Scheveningen O23

Scheveningen speelde een goede eerste helft tegen thuisploeg Verburch en stond bij rust verdiend met 0-2 voor. Milan van der Pol en Ayoub Atia scoorden voor Schveningen. In de tweede helft had Verburch de wind en volgens de ploeg van trainer Leo Pronk (foto) ook de arbiter mee. Lucio Duivestein, Addis Haillemariam en Yarno Houtenbos waren trefzeker Namens Verburch. Scheveningen schoot ook nog een keer in eigen doel waardoor het duel in 4-2 eindigde.

HBSS O23 – WIK O23

WIK speelde pas haar vierde duel in de voorjaarscompetitie. De Haagse ploeg had al sinds 11 februari geen wedstrijd meer gespeeld. De Haagse ploeg was in de eerste helft de bovenliggende partij en creëerde meerdere kansen. America was meerdere keren ongelukkig in de afronding. HBSS kon in de eerste helft niet tot kansen komen. In de tweede helft kwamen de Schiedammers beter in de wedstrijd, maar tot echte doelpogingen kwam het niet. WIK had de nodige kansen, maar kreeg in de 88e minuut de 1-0 tegen.

Wanica Star O23 – KMD O23

Door doelpunten van Mohamed Ben Koubia, Riaz Zahoer en Hasnain Noor boekte de Haagse thuisploeg een overtuigende 3-0 zege op KMD. Door de winst passeerde Wanica Star de tegenstander op de ranglijst en staat nu zesde.

HMSH O23 – GSC ESDO O23

De thuisploeg pakte haar tweede punt in de voorjaarscompetitie. Na negentig minuten spelen stond een 2-2 eindstand op het scorebord. Wael Ashourn en Mert Niazi waren trefzeker voor HMSH.