Bestuur Laakkwartier breidt uit met Ashley Schilperoort en Hafiz Aladin

In de ledenvergadering van november 2022 werd reeds aangekondigd dat Ashley Schilperoort (foto links) en Hafiz Aladin als aspirant bestuursleden een half jaar zouden meelopen. De ALV gaf toen al toestemming tot toetreding bij een positief verlopen meeloopperiode.

,,We zijn dan ook verheugd te kunnen meedelen dat beiden het afgelopen half jaar als zeer positief, verhelderend en inspirerend te hebben ervaren.  Ashley en Hafiz hebben de overige bestuursleden laten weten om per 1 april as officieel toe te treden en hun bijdrage te willen gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van Laakkwartier”, aldus voorzitter Ron Jansen.

Ashley Schilperoort, in het dagelijks leven werkzaam als service-coördinator bij Geerlofs Refrigeration, zal de portefeuille meiden/vrouwenvoetbal gaan beheren. Hafiz Aladin, werkzaam bij ABN AMRO MeesPierson, zal samen met bestuurslid Kees van der Hoorn de portefeuille jeugdvoetbal gaan beheren.

Diversiteit

Voorzitter Ron Jansen: ,,We zijn zeer content met de toetreding van Ashley en Hafiz. Beiden, al vele jaren betrokken bij onze vereniging, zijn kundige personen, die de afgelopen periode al hebben laten zien nieuwe inzichten te geven binnen het bestuur. En niet onbelangrijk een lang gekoesterde wens van meer diversiteit en jonge inbreng binnen het bestuur is hiermee vervuld.”

Lees verder
Net binnen