FC Skillz haalt Né-Shawn Morris (Te Werve) binnen voor komend seizoen

FC Skillz haalt voor het komende seizoen aanvaller Né-Shawn Morris (foto) binnen om de selectie te versterken. Morris speelt op dit moment voor derdeklasser Te Werve en is de tweede versterking voor de club gelegen in het Wateringse Veld in Den Haag.

Morris staat in de regio bekend om zijn snelheid, individuele actie en vooral zijn creativiteit aan de bal. Niet onverlet is zijn doelpuntenproductie. De vaardige aanvaller speelde voor zijn tijd bij Te Werve voor regioclubs zoals Scheveningen, DVV Delft en VCS. Los van het veldvoetbal, speelde Morris ook in de zaal voor FC Westland en sv Honselersdijk toen uitkomend in de Eredivisie.

FC Skillz-trainer Oussama Bekkaoui: ,,In de gesprekken met Né-Shawn ontstond een mooie klik voor wat betreft de gedeelde ambities en ontwikkeling, die wij als FC Skillz maar hij zeker ook als speler voor ogen heeft. We zien in Né-Shawn een welkome aanvallende versterking en we kijken uit naar de samenwerking.”

Ontwikkeling

Né-Shawn Morris: ,,Voor mij is ontwikkeling het allerbelangrijkste als speler en daarbij wil ik mezelf omringen met goede voetballers, die elkaar begrijpen. Ik wil mezelf op een hoger niveau laten zien en de ideeën en ambities die FC Skillz heeft, spreken me dan ook enorm aan. De club heeft binnen een korte tijd al laten zien, waar toe het in staat is en als ik daar als speler aan kan bijdragen en ook belangrijk kan zijn voor het team, zou dat mooi zijn. Ik heb er in ieder geval veel zin in!”

Lees verder