Zaterdag 3B/3D: Duindorp sv in slotfase naar winst, KMD langs sv Houtwijk

Op Houtrust pakte Duindorp SV op de valreep nog de volle buit tegen Schipluiden. MVV liet sv Madestein alle hoeken van het veld dien. KMD was sv Houtwijk de baas. In 3D greep VDL weer drie belangrijke punten in het treffen met OHVV.

Tekst: Roland van der Linden            |      Foto’s: Ron Heinen

3e klasse B

Duindorp sv – Schipluiden

Het duel leek lang op een 0-0 eindstand af te stevenen. In de 89e minuut kon Benito Bodmann de ploeg van trainer Martin Abbbenhuis toch nog de winst bezorgen. Door de 1-0 overwinning stelt Duindorp sv, dat op een vierde plaats staat, zich nadrukkelijk kandidaat voor een plek in de nacompetitie.

sv Houtwijk – KMD

Op Sportpark Rijnveld deed KMD zichzelf een groot plezier door het duel met sv Houtwijk met winst af te sluiten. Al in de achtste minuut openden de Wateringers de score dankzij Sam Haghighat. Vlak voor rust verdubbelde Vinnie Vrolijk de score en zorgde voor een 0-2 ruststand. Ook in de tweede helft was Vrolijk trefzeker. Door de 0-3 overwinning klom KMD naar een veilige positie, maar moet nog zeker angstvallig achteromkijken.

sv Madestein – MVV’27

Voor de Haagse thuisploeg is de kans op handhaving er alleen nog maar in theorie na de dikke 0-8 nederlaag tegen MVV’27. De Maaslanders  hadden bij rust een bescheiden 0-2 voorsprong te pakken, maar schoten na de thee nog een half dozijn treffers binnen. Rick Zwaard (2x), Wouter van Alphen (2x), Bauke Schippers (3x) en Laurens van Rooijen namen de productie voor hun rekening.

3e klasse D

VDL – OHVV

Opnieuw leverde VDL een goede prestatie door OHVV aan de zegekar te binden. Tygo Suisse bracht de 1-0 op het bord, waarna OHVV snel voor de gelijkmaker zorgde en voor rust zelfs de leiding nam: 1-2. In de tweede helft bracht Kees Ketting de stand weer in evenwicht. Na een nieuwe voorsprong voor de bezoekers schoten Mark van den Thoorn en Tygo Suisse VDL alsnog naar de winst: 3-2. VDL heeft door de zege de hoop op het ontlopen van rechtstreekse degradatie nog niet opgegeven.