Chillings treedt ook toe tot sponsorgroep Haaglanden Voetbal

Peter Looijensteijn, onze commercieel manager, haalde de volgende nieuwe sponsor binnen bij Haaglanden Voetbal. Snackbar Chillings is terug te vinden met een banner op de homepage van onze veel bekeken website.

Snackbar Chillings verzorgt sinds enige tijd de keuken van eersteklasser sv Wippolder. Met heerlijke snacks en gezonde broodjes is er voldoende keuze voor de mensen in Delft, Delfgauw en omstreken. Naast deze gelegenheid regelt eigenaresse Miranda de Bruijn ook feestjes en partijen vanuit Chillings bij de buren. Klik HIER om naar de website te gaan.

Afgelopen weekend sprak Peter Looijesteijn namens Haaglanden voetbal met Miranda en leverde dit een samenwerking op in de vorm van een sponsorschap voor deze site. Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal: ,,Wij danken Chillings voor het vertrouwen en adviseren eenieder gebruik te maken van de lekkernijen bij Chillings.”

Haaglanden Voetbal kende de afgelopen maand maart meer dan een kwart miljoen bezoekers op de website en bijna 1,7 miljoen pageviews. En de aantallen lopen maandelijks verder op. Ook interesse in reclame op onze website of bij vaste rubrieken (of onze TV-programma’s)? Stuur vrijblijvend om te informeren naar de mogelijkheden een e-mail naar: reclame@haaglandenvoetbal.nl of bel 06-26152916

Lees verder