‘Dick Advocaat heeft naam van geschikte opvolger wel in zijn hoofd’

Dick Advocaat (foto) stak tijdens de persconferentie donderdagmiddag in het Bingoal Stadion zijn mening over de huidige gang van zaken bij ADO Den Haag niet onder stoelen of banken.

Hij zei onder meer de naam van een goede opvolger voor hem wel in zijn hoofd te hebben, maar noemde die niet. Op de vraag of ADO Den Haag pogingen moet doen om zijn huidige assistent, Bakkati, voor volgend seizoen binnen de poorten te houden reageerder Advocaat: ,,Dat hadden ze al lang moeten doen, daar zijn ze wat laat mee. Het is ook de vraag of hij dat zelf wil.”

Onvrede

Het stoort Advocaat bovendien dat ‘mensen buiten de club’ alles voor het zeggen hebben. Hij liet weten tot op dit moment ook geen enkele maal te zijn geraadpleegd over (ook huidige) spelers die voor de selectie van volgend seizoen in aanmerking komen. Nu is dat niet gebruikelijk bij een vertrekkende trainer, maar Advocaat mag toch ook gezien worde als een ‘man van de club’. Het gaat hem aan het hart dat alles nog niet vlekkeloos verloopt bij ‘zijn’ club.

Advocaat komt in ons TV-programma Studio ADO vanavond overigens ook aan het woord. Ook over het duel tegen De Graafschap.

Lees verder