Warming-up zaterdag 3C/3D: Oliveo en DSVP nog kansrijk voor titel in 3C

Drie clubs gaan in 3C uitmaken wie er kampioen gaat worden, het gaat tussen Zwarte Pijl, Oliveo en DSVP. VDL deed vorig weekend in 3D slechte zaken door met 3-1 van SC Botlek te verliezen, waardoor het verschil nu is opgelopen tot zes punten in het nadeel van de Maassluissenaren.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse C

Drie clubs gaan in 3C uitmaken wie er kampioen gaat worden. Zwarte Pijl 21-49 (0-0 tegen LMO), Oliveo 21-48 (4-0 winst bij Soccer Boys) en DSVP 21-47 (2-0 winst op Ariston’80). De climax nadert haar hoogtepunt in resterende vijf duels.

Zwarte Pijl heeft de competitie toch weer spannend gemaakt, want Oliveo en DSVP hijgen de Rotterdammers in de nek.  Zwarte Pijl gaat op bezoek bij Soccer Boys, Oliveo speelt een thuisduel tegen laagvlieger DHL, dat de punten ook hard nodig heeft in strijd tegen directe degradatie uit de derde klasse, terwijl DSVP, gecoacht door Alex van der Harst (foto), het in Rotterdam opneemt tegen LMO. Martin de Graaf en consorten, oftewel Ariston’80, krijgen op de TU Delft bezoek van FC Maense. Rode lantaarndrager SEP is op sportpark Tanthof gastheer voor sv Charlois. Het is twee voor twaalf voor de ploeg van Marcel de Letter. Alleen winst heeft nut voor de Delftenaren.

3e klasse D

VDL deed dit weekend slechte zaken door met 3-1 van sc Botlek te verliezen, waardoor het verschil nu is opgelopen tot zes punten in het nadeel van de Maassluissenaren. De ploeg van Henk Salari staat nog altijd op een directe degradatieplaats. Komend weekend wacht een thuiswedstrijd tegen nummer voorlaatst Delta Sport.

Lees verder