Zaterdag 4A: BSC’68 herovert koppositie na zege op Hazerswoudse Boys

Op Ons Nieuw Erf profiteerde BSC’68 van het doelpuntloze gelijkspel van lijstaanvoerder Zevenhoven. Zelf won de formatie van trainer Abdullah Sari (foto) met 2-0 van Hazerswoudse Boys. Door deze zege heeft BSC’68 nu de eerste plaats in handen met een punt voorsprong op Zevenhoven.

BSC’68 creëerde meteen drie goede kansen in de openingsfase. In de tiende minuut konden de handen voor het eerst de lucht in. Uit een mooie aanval kwam de bal terecht bij Roel van der Valk, die Jelle Verhoef aanspeelde. Verhoef schoot de bal vanuit het strafschopgebied beheerst in de touwen: 1-0.

Afstand

Ook in de tweede helft scoorde BSC’68 een vroege treffer. Van een afstand van vijfentwintig meter schoot Guido de Peinder de 2-0 binnen. De club uit Benthuizen kreeg daarna nog kansen om de voorsprong verder uit te bouwen, maar kreeg de bal niet over de lijn. In de slotfase moest keeper Michael Verhoef nog in actie komen om een tegentreffer te voorkomen: 2-0.