O23 4I: Ruime zeges voor topploegen Verburch, Scheveningen en GSC ESDO

De verschillen zijn groot in de Vierde Klasse I. Verburch en Scheveningen bonden hun tegenstanders met 8-0 aan de zegekar. Ook GSC ESDO was tegenstander WIK ruim de baas.

Verburch O23 – HBSS O23

De Poeldijkers speelden een prima duel tegen HBSS. In de eerste helft kon Verburch nog moeilijk afstand nemen van de Schiedammers. Het bleef bij een 1-0 voorsprong door een treffer van Lucio Duivenstein. Na de thee kwam de doelpuntenmachine van Verburch goed op gang. Lucio Duyvenstein (2x) en Daniël Verseput (2x) zorgden voor een 5-0 stand. Na twee treffers van Jamil Tahiri zorgde Verseput voor de 8-0 eindstand.

Scheveningen O23 – KMD O23

Scheveningen blijft druk zetten op Verburch. Op Houtrust kreeg KMD met 8-0 klop. Door de overwinning heeft Scheveningen nog steeds vijf punten achterstand op de Poeldijkers, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

GSC ESDO O23 – WIK O23

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. In de twintigste minuut lanceerde Jesse Malu een afstandsschot en die vloog in de touwen: 1-0. Tien minuten later kreeg GSC ESDO een vrije trap op een mooie positie. Anouar El Bouzidi prikte de bal binnen: 2-0. In de tweede helft viel de derde treffer. Amine Hayoun dribbelde in als centrale verdediger en schoot vervolgens van afstand de bal knap binnen. Ook de 4-0 kwam op naam van El Bouzidi na een zeer fraaie slalom vanaf de middellijn. De mooiste treffer werd geproduceerd door Ayoub El Bouzidi, die met een verwoestende volley in de winkelhaak voor de 5-0 eindstand zorgde.