O23 1A: Knappe winst voor RKAVV, Forum Sport kansloos bij Katwijk

RKAVV boekte een dikke overwinning op Ter Leede. De tweede zege van het seizoen voor de formatie van trainer Patrick van Pruijssen. Voor Forum Sport verliep de wedstrijd tegen het sterke Katwijk minder goed af.

Forum Sport O23 – Katwijk O23

In de eerste helft kon een gehavend Forum Sport nog goed standhouden tegen Katwijk, maar kon het niet gevaarlijk worden. In de twintigste minuut leverde een discutabele strafschop een 0-1 voorsprong voor de bezoekers op en nog voor de rust viel ook de 0-2. Na een kwartier in de tweede helft scoorde Katwijk de 0-3. In de laatste tien minuten ging het hard met de doelpunten en kregen de Voorburgers nog drie treffers om de oren: 0-6.

RKAVV O23 – Ter Leede O23

RKAVV boekte een fraaie zege op Ter Leede. De Leidschendammers konden door de overwinning de laatste plaats overdoen aan Forum Sport. Dennis Vader tekende voor de 1-0, waarna Max Beune de tweede treffer voor zijn rekening nam. Sebastian Haarlemmer (foto) gooide daarna het duel op slot met drie treffers op rij. Ter Leede redde nog wel de eer, maar weer Sebastiaan Haarlemmer had het laatste woord: 6-1.