DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 4 april 

‘Oude Glorie aan tafel’ met Ben Wareman

In deze aflevering schuift aan Ben Wareman. Hij voetbalde bij Escher Boys en Scheveningen in de jeugd en bij Cromvliet in de senioren. Was trainer bij SOA en De Adelaars in een tijd dat de trainer ook de verzorger was.

Woensdag 5 april

‘Haaglanden Voetbal Weekend’ met André van Herk

Deze week aandacht voor de voetbalvereniging Blauw Zwart. De club besteedt extra aan dacht aan de jeugd, heeft liefst acht veteranenteams, een duurzaam complex en zou graag met het eerste elftal de stap maken naar de tweede klasse. Een uitgebreid gesprek met de voorzitter.

Donderdag 6 april

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we terug op de ontwikkelingen bij ADO Den Haag en op het duel tegen De Graafschap en vooruit naar de wedstrijd van vrijdag, thuis tegen Helmond Sport. Haaglanden Voetbal is donderdag aanwezig bij de persconferentie met Dick Advocaat. Ook een gesprek met één van de spelers en praten in de ADO Legend Lounge met oud-speler Cees Tempelaar, onder meer over de PensionADO’s.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur.

 

Lees verder
Net binnen