Vrouwen 2E/3D: RKDEO en FC ’s-Gravenzande met lege handen

Twee regioteams kwamen op dinsdagavond in actie voor de competitie. RKDEO speelde een sterke partij tegen koploper AFC, maar verloor wel. FC ’s-Gravenzande stelde teleur met een nederlaag tegen FC Rijnvogels 4.

2e klasse E (zon)

AFC 1 – RKDEO 1

RKDEO bood goed weerstand aan koploper AFC, maar de Nootdorpse laagvlieger moest wel het hoofd buigen. In Amsterdam keek RKDEO bij rust tegen een bescheiden 1-0 achterstand aan. Na de doelwisseling kreeg de ploeg van trainer Wendy Rietveld (foto) nog twee treffers te verwerken, waardoor AFC het duel uiteindelijk met 3-0 won.

3e klasse D (zat)

FC ’s-Gravenzande 1 – FC Rijnvogels 4

Op het Juliana Sportpark hielden beide teams elkaar in de eerste helft in evenwicht en gingen met een 1-1 stand aan de thee. Romy van Velden scoorde namens de thuisploeg van trainer Edwin Arndts. In het tweede bedrijf waren de verschillen ook niet groot, maar waren de bezoeksters uit Katwijk effectiever in de afwerking. Het duel eindigde in een 1-3 victorie voor FC Rijnvogels 4.