Zaterdag 4C: Vredenburch wint in restant van BMT, periodetitel voor GDA

Vredenburch en BMT moesten dinsdagavond het restant van hete eerder gestaakte duel uitpelen. De thuisploeg trok aan het kortste eind en dat leverde GDA, waarvan veel spelers aanwezig waren, de titel van de tweede periode op.

De wedstrijd werd hervat in de 28e minuut. Na een discutabele handsbal kwam de thuisploeg aan de leiding. De scheidsrechter oordeelde dat de bal op de schouder van de speler van Vredenburch terecht kwam. Na de rust kwam BMT niet in haar spel, te veel passes kwamen niet aan bij de bezoekers. Vredenburch profiteerde en kwam door een fout in de BMT-defensie zelfs op een 2-0 voorsprong.

Solo

Met nog tien minuten op de klok kwam BMT nog wel terug tot 2-1 na een fraaie solo van Furkan Eren. BMT kreeg in die laatste tien minuten nog wat kansen, maar Vredenburch hield stand en met die 2-1 winst behield de ploeg van trainer Remco Torken (foto) ook de kans om mogelijk nog nacompetitievoetbal te halen. GDA kon al feestvieren, want door dit resultaat pakte de formatie van trainer Robin den Dulk de titel in de tweede periode.