Warming-up zaterdag 5B: Quick mag proberen om ONA af te stoppen

In 5C staat de competitie dit weekeinde stil. Quick speelt in 5B het topduel de tegen ONA, dat bij winst kampioen kan worden als GSC ESDO niet met de volle buit bij Wanica Star vertrekt. In de middenmoot gaan DVC en REMO de strijd met elkaar aan.

Tekst: Roland van der Linden

GSC ESDO en Quick zullen zich richten op het bereiken van de nacompetitie. Beide teams hebben nog geen periodetitel, maar zullen hopen op het overnemen van de eerste periodetitel van ONA of de derde periodetitel. Voor die laatste is WIK ook nog een grote kanshebber. De Zuiderparkers speelden pas twee duels, maar wonnen die wel. Momenteel is de ploeg door de KNVB stilgezet in afwachting van uitspraken van gestaakte wedstrijden en speelt dus niet tegen SVO Buytenpark.

Lastig

Quick zal het lastig krijgen. De Haantjes treffen ONA dat de titel kan ruiken. Het uitduel wordt in Den Haag gespeeld en vangt om 16.00 uur aan op Sportpark Nieuw Hanenburg. GSC ESDO legt een bezoek af aan Wanica Star.

Middenmoot

In de middenmoot is DVC gastheer voor REMO. De Delftse ploeg van trainer Marco Immers (foto) heeft twee punten voorsprong op de tegenstander. De staartploegen HDV en De Ster stuiten op elkaar in het Zuiderpark. De thuisploeg heeft nu nog een voorsprong van drie punten op de opponent. Toofan neemt het op tegen ASW.

Lees verder