Zaterdag 3C: Degradatie voor SEP, ook DHL dichtbij vierde klasse

Na de nederlaag tegen CVC Reeuwijk weet SEP zeker dat het volgend seizoen een niveau lager uitkomt. Ook DHL lijkt hetzelfde lot beschoren na een nederlaag tegen concurrent VVOR. Ariston’80 kwam niet verder dan een gelijkspel bij FC IJsselmonde en DSVP verloor van Soccer Boys. Een apart verslag op deze site van de topper tussen Zwarte Pijl en OLIVEO.

Tekst: Roland van der Linden         |     Foto’s: Martine Epskamp & Sabine van Oosten

CVC Reeuwijk – SEP

Het lukte SEP weer niet om scherp te beginnen. Onoplettendheid in de verdediging zorgde in de achtste minuut voor een 0-1 achterstand. Halverwege de eerste helft scoorde Marco van Blitterswijk op aangeven van Didier van Geenen de 1-1. Een minuut later bracht CVC Reeuwijk de stand alweer op 1-2. Vlak voor rust scoorde Van Blitterswijk de 2-2. De goal werd tot grote hilariteit van het publiek vanwege een vermeende handsbal afgekeurd. (Foto’s: CVC Reeuwijk-SEP: Sabine van Oosten)

Na de thee speelde SEP een stuk beter en fanatieker. De thuisploeg kwam nog wel op 3-1, maar SEP kwam via Tyler van Baalen meteen terug tot 3-2. De ploeg van trainer Marcel de Letter kreeg kansen op de gelijkmaker, maar moest meer risico nemen. CVC Reeuwijk strafte dit goed af en scoorde twee keer: 5-2.

DHL – VVOR

DHL heeft een wonder nodig wil het niet degraderen. De ploeg van trainer Tayyab Chaudhry moest het duel met VVOR winnend afsluiten, maar faalde in die missie. Bij rust keek DHL al tegen een 0-1 achterstand aan. De bezoekers uit Rotterdam verdubbelden na de thee de score: 0-2. Milan Warmenhoven gaf DHL nog hoop op een goed resultaat, maar kon geen tweede treffer produceren. VVOR won het duel uiteindelijk met 1-3. (Foto’s DHL-VVOR: Martine Epskamp)

FC IJsselmonde – Ariston’80

De studenten van trainer Martin de Graaf boekten een teleurstellend resultaat tegen de laagvlieger uit Rotterdam. Na een doelpuntloze eerste helft scoorde Maarten van Nistelrooy namens Ariston’80 de 0-1. De winst leek binnen handbereik, maar vlak voor het eindsignaal kwam FC IJsselmonde op gelijke hoogte: 1-1.

DSVP – Soccer Boys

Ook voor DSVP was er weinig te juichen. De club uit Pijnacker miste de kans om naar de tweede plaats te klimmen. Tegen Soccer Boys werd een 1-2 nederlaag geleden. Bij rust hielden de teams elkaar nog met 1-1 in balans. Na een doelpunt van de Bleiswijkers bracht Eduard Jones de 1-1 op het scorebord.