O23 2B/4G/4I: SVC’08 boekt derde zege op rij, FC Skillz nog zonder zege

In de 2e divisie B kon FC Skillz ook in haar elfde duel van de voorjaarscompetitie niet tot winst komen. Nu was Spijkenisse te sterk voor de Haagse ploeg. SVC’08 heeft de smaak te pakken. Na de zeges op ASC en Sporting Leiden werd nu RKAVV 2 verslagen.

2e divisie B

Hekkensluiter FC Skillz moest zich gewonnen geven tegen Spijkenisse, dat de punten goed kon gebruiken. De Haagse thuisploeg moest een 1-5 nederlaag incasseren. In de 86e minuut scoorde Edmond-Douglas Bennett de enige treffer van FC Skillz.

4e divisie G

SVC’08 kwam prima uit de startblokken tegen RKAVV 2. Al in de tweede minuut stuurde Luca Guariglia Duffy Thomas van Amson diep, die vervolgens met een goed schot voor de 0-1 zorgde. SVC’08 was de bovenliggende partij daarna en controleerde het duel. Pas in de tweede minuut van de tweede helft kon de ploeg van trainer Marco Vredenbregt (foto) de 0-2 aantekenen. Een corner van Guariglia Duffy werd door Thijs van der Berg in de touwen gekopt. SVC’08 kwam niet meer in de problemen daarna tegen de Leidschendammers, die het hele duel niets in te brengen hadden.

4e divisie I

Weer werd een duel van WIK O23 niet gespeeld. Nu kwam tegenstander HBSS niet op voor het vastgestelde duel met de Haagse ploeg.