Warming up 4E: Zowel MSV’71 als Maasdijk nog in race om nacompetitieplek

Met nog drie competitiewedstrijden te gaan is MSV’71 in 4E nog volop in de race voor een vervangende periodetitel met recht op deelname aan de nacompetitie. De tweede Waterwegclub in deze klasse, Maasdijk, neemt het op tegen RV&AV Overmaas, dat de titel en promotie al op zak heeft.

Tekst: Peter Petit

MSV’71 – Egelantier Boys

De laatste wedstrijd van MSV’71 dateert van twee weken geleden toen het reeds gedegradeerde TransvaliaZW de tegenstander was. Met een 0-6 verlies kwamen de Rotterdammers nog goed weg tegen de slordig spelende brigade van hoofdtrainer Paul van Loenen. Zaterdag wacht wederom een confrontatie tegen een laagvlieger, de Egelantier Boys. Door de overwinning tegen TransvaliaZW steeg de thuisploeg naar een gedeelde plek zes, met een punt achterstand op het Schiedamse PPSC (5e) en zes punten op Maasdijk (4e). De vervangende derde periode gaat, zoals het er nu naar uitziet, naar de ploeg die aan het eind van de rit op de vierde plaats staat. In theorie zou dat MSV’71 nog kunnen zijn. De heenwedstrijd tegen de Egelantier Boys werd eerder dit seizoen door MSV’71 met 1-2 gewonnen.

RV&AV Overmaas – Maasdijk

De spelers van hoofdtrainer Dennis van den Steen (foto) van Maasdijk kunnen zaterdag in Rotterdam tegenstander RV&AV Overmaas feliciteren met het kampioenschap in 4D. Het als tweede geplaatste Herme DVS heeft met twaalf punten achterstand met nog drie wedstrijden te spelen geen kans meer de ploeg nog in te halen. De Maasdijkers zijn met SV Rotterdam United nog volop in de race om nacompetitieplek drie. Het verschil bedraagt nog maar twee punten in het voordeel van de Rotterdammers, die het zaterdag ook zwaar krijgen tegen PPSC. Maasdijk won eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen RV&AV Overmaas met 4-3.

Lees verder
Net binnen