John Blok begint volgend seizoen aan twintigste jaar bij Scheveningen

Het lijkt na negentien seizoenen hoofdtrainersschap van Scheveningen een gewoonte te worden, maar Scheveningen en John Blok (foto) hebben elkaar weer weten te vinden en beginnen in het seizoen 2023-2024 aan het 20e seizoen van de samenwerking.

Na negentien jaar zien beide partijen nog voldoende ontwikkeling en vruchtbaarheid in een samenwerking. Het komt in deze tijd niet vaak meer voor, maar club en trainer zijn het perfecte voorbeeld van clubliefde. Scheveningen is dan ook content met het aanblijven van de oefenmeester.

Keeperstrainer

Naast John Blok blijft ook keeperstrainer Marco Scheenstra aan. Hij start het komende seizoen aan zijn derde seizoen bij de Scheveningse hoofdmacht. Langzamerhand begint de technische staf van de Scheveningen-selectie dus vorm te krijgen. Tot slot kan Scheveningen melden dat ook Levi Schwiebbe in het komende seizoen deel zal uitmaken van de trainersstaf van Scheveningen 1. Hij heeft na zijn spelersloopbaan bij Scheveningen zich volledig gericht op zijn trainerscarrière en is in de afgelopen periode geslaagd voor zijn UEFA A-cursus. Zijn gevoel bij de club Scheveningen is altijd warm gebleven en heeft daardoor besloten om ook volgend seizoen op Houtrust te verblijven.

Tweede team en O23

Net als dit jaar zal Stephan van der Steen ook komend seizoen Scheveningen 2 onder zijn hoede nemen als eindverantwoordelijke. Van der Steen is inmiddels al enkele jaren aan Scheveningen verbonden en heeft zijn weg binnen de club weten te vinden. Na een jaar als trainer van de JO17 en een jaar JO19 begint Van der Steen aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van Scheveningen 2. Daarnaast is de nieuwe hoofdtrainer van Scheveningen Onder 23 ook bekend. Mario Taal zal komend seizoen voor de groep staan. Taal traint momenteel nog de JO19 op Houtrust, maar zal dus komend seizoen de stap naar het seniorenvoetbal maken. Hij is verheugd met de kansen die hem worden geboden om te groeien in het trainersvak na een jarenlange dienst als jeugdtrainer bij Scheveningen.

Lees verder