Zaterdag 3B/3D: Monsterscore MVV’27, Te Werve en VDL grijpen laatste strohalm

Te Werve (3B) en VDL (3D) proberen hun hoofd boven water houden en boekten belangrijke zeges in die strijd. Te Werve troefde in een niet al te beste wedstrijd sv Madestein af en VDL vocht een spannende wedstrijd uit met Exceslior’20. MVV’27 was veel te sterk voor Zuid West DH. Duindorp sv stevent op de nacompetite af na winst op KMD.

Tekst Roland van der Linden

3e klasse B

MVV’27 – Zuid West DH

In Maasland had thuisclub MVV’27 geen kind aan tegenstander Zuid West DH. In de eerste helft hield de Haagse ploeg de schade nog beperkt tot een 2-0 achterstand. MVV’27 kon na de doelwisseling nog vier keer het doel vinden. Dennis Louter (2x), Cas van der Hoeven, Michael Berrevoets en Dennis Terlouw schoten MVV’27 naar een duidelijke 6-0 zege.

Duindorp sv – KMD

Op Houtrust reeg de ploeg van trainer Martin Abbenhuis weer een tegenstander aan het spit. Na een aantal kansen die niet verzilverd werden, was het met een half uur spelen uiteindelijk wel raak voor Duindorp sv. Clay Hoekstra schoot de 1-0 in de touwen. Vlak voor rust zag Jeremy Keus zijn kans op de 2-0 net over het doel heen gaan. Duindorp sv moest lang wachten op de bevrijdende 2-0. Michel van Baaren was in de 78e succesvol in de afwerking. Benito Bodmann kreeg in de slotfase nog een goede kans, maar kon de keeper van KMD niet passeren. Door de zege lijkt Duindorp sv op een plek in de nacompetitie af te stevenen.

sv Madestein – Te Werve

Te Werve speelde de slechtste wedstrijd van het seizoen, maar kon zich dat veroorloven tegen hekkensluiter sv Madestein. Veel kansen werden niet benut, maar toch verscheen er nog een ruime 4-0 overwinning op het scorebord. Souhail El Bojaddai opende de score voor de equipe van trainer Huib van Oostrom Soede (foto). Daarna maakten Faisel Amaziane (2x) en Wasim Oufrighe het karwei af: 0-4.

3e klasse D 

VDL – Excelsior’20

VDL hield de hoop op overleven in stand na een zeer spannende wedstrijd tegen Excelsior’20. In Maasluis schoten Kees Ketting en Senna Penning VDL naar een comfortabele 2-0 ruststand. Na de thee kwam Excelsior’20 weer volledig terug in het duel. Met twee treffers werd de stand gelijkgetrokken. Kees Ketting bracht de winnende treffer uiteindelijk op het bord. Ondanks de winst staat VDL nog steeds op een degradatieplaats, maar is de achterstand op OHVV teruggebracht tot drie punten.

Lees verder
Net binnen