Warming-up zaterdag 5B/5C: Mooi affiche tussen GSC ESDO en Quick

Voor de meeste teams staat er weinig meer op het spel in 5B. Topploegen GSC ESDO en Quick spelen tegen elkaar, maar zullen het kampioenschap waarschijnlijk aan ONA moeten laten, dat bezoek krijgt van REMO.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

ONA kan het kampioenschap binnenhalen in het duel met REMO. De Goudse ploeg heeft aan een punt voldoende om de feestelijkheden op te starten. GSC ESDO en Quick, de ploeg van coach Michael Kirkland (foto) lijken genoegen te moeten nemen met een plek in de nacompetitie. De topploegen ontmoeten elkaar op Sportpark Escamp I. De formatie van trainer Ali Boussaboun heeft drie punten achterstand op ONA, maar speelt al haar laatste duel.

DVC, dat zevende staat, heeft nog steeds de blik omhoog gericht. Om nog één of twee plaatsen te kunnen stijgen moet concurrent Gouderak verslagen worden. SVO Buytenpark bindt de strijd aan met ASW. Het duel wordt gespeeld in Zoetermeer.

HDV hoopt haar vijfde zege van het seizoen te behalen. Tegen Toofan liggen er mogelijkheden voor de ploeg uit het Zuiderpark om weer eens drie punten te pakken. De Ster krijgt bezoek van Moordrecht.

5e klasse C

DVV Delft neemt het in eigen huis op tegen middenmoter SVV.  Het is laatste wedstrijd voor de ploeg van trainer Martin Schouten. Een goede afsluiting met een punt of meer ligt in de mogelijkheden.

Lees verder