Warming-up zaterdag 2E: FC Skillz hoopt tweede titel op rij te pakken

FC Skillz hoopt zaterdag na de thuiswedstrijd tegen Westlandia weer feest te kunnen vieren. De ploeg van trainer Oussama Bekkaoui (foto) heeft nog één punt nodig om voor de tweede maal op rij een titel binnen te halen.

Tekst: Ton Beije

Dat zou een fraaie prestatie zijn om als debutant in een zware klasse gelijk door te stoten naar een hogere klasse. Westlandia liet het vorig weekend lelijk afweten door met 4-1 te verliezen van Wilhelmus. Trainer Theo Verbeek verwacht nu van zijn team zeker meer tegenstand.

RKDEO, dat een week terug thuis niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen VFC, hoopt natuurlijk op verlies van FC Skillz. Dan kan de laatste wedstrijd van het seizoen, RKDEO-FC Skill, nog interessant worden. Maar dan moet de ploeg van Wesley Storm zelf wel winnen bij degradatiekandidaat Full Speed. Full Speed staat voorlaatste en heeft twee punten minder dan Concordia.

Afscheid

Concordia, het team van trainer Wesley Zandstra, gaat op visite op het Oostersportprak bij SVC’08, dat de laatste weken niet echt op dreef is, maar wel klaar hoopt te zijn als straks de nacompetitie gaat beginnen. Jeffrey Frijters zou wat graag afscheid nemen met een promotie.

HVC’10 krijgt Berkel op bezoek, dat in haar laatste wedstrijd te sterk was (2-0) voor SVC’08. Berkel heeft nog kans op de nacompetitie, dus zal zich niet zomaar gewonnen geven op sportpark De Rondgang. HMSH is gedegradeerd en zal met gemengde gevoelens naar Vlaardingen gaan om aan de strijd te beginnen tegen VFC. Vitesse Delft speelt op Tanhof-Zuid tegen Wilhelmus en beide teams zullen vol voor de winst gaan.

 

Lees verder