sv Den Hoorn start verbouwing clubgebouw

sv Den Hoorn is begonnen met de sloopwerkzaamheden in de kantine om te zorgen dat het clubleven voor het begin van het nieuwe seizoen met een frisse nieuwe aangepaste bar en kantine weer van start kunnen.

In de maanden juni en juli wordt zo nodig gebruik gemaakt van de buitenbar zodat de club tijdens de geplande activiteiten gewoon open kan zijn. Voorzitter Frank van Mil op de clubsite: ,,Zoals bij vele leden bekend, zijn we al langere tijd aan het sparen om de kantine inclusief bar na zestien jaar trouwe dienst te gaan vernieuwen.”

Kostenplaatje

,,Degenen, die goed hebben opgelet, zien dat de kleur in de kantine is veranderd van overwegend rood naar meer antraciet en donkere grijstinten”, gaat Van Mil verder. ,,De bouwcommissie (een groep vrijwillige experts) is al meer dan een jaar bezig om informatie te verzamelen van verschillende aannemers en overige leveranciers en om op basis hiervan een kostenplaatje op te stellen. Meerdere keren hebben de bouwcommissie en het bestuur om tafel gezeten waarbij een duidelijke uitleg is gegeven over de noodzaak, de mogelijkheden en de opties inclusief de geschatte investering voor deze verbouwing.”

Investering

Het bestuur van sv Den Hoorn heeft vervolgens bekeken wat de invloed van de investering zou zijn op de liquiditeit van de vereniging. Het bestuur besliste positief over de plannen en de financiering ervan en wilde de verbouwing met het betreffende investeringsplaatje gaan uitvoeren. Op vrijdag 2 december 2022 heeft een buitengewone algemene ledenvergadering plaatsgevonden om gezamenlijk naar de plannen te kijken, het kostenplaatje te bespreken en is hier ook door de leden goedkeuring aan gegeven. ,,We hopen iedereen in het nieuwe seizoen terug te zien bij de opening van onze volledige vernieuwde kantine”, aldus een trotse voorzitter Frank van Mil.

Sportief

Sportief gezien hoopt de club nu nog het vege lijf te redden en in de nacompetitie een ticket af te dwingen voor weer een seizoen in de eerste klasse. Zaterdag begint sv Den Hoorn – onder leiding van scheidsrechter Maarten Streef – met een thuisduel tegen VVGZ (14.30 uur).

Lees verder