DUNO op trainingskamp op Gran Canaria (slot)

DUNO kende een rustige voorlaatste dag op Gran Canaria. Toch was er een actieve teambuildingsactiviteit gepland, namelijk een padeltoernooi.

Tekst: Ton Beije      |      Foto’s: Nick van der Toorn

Om half tien stond de bus voor de deur van het hotel om het gezelschap van DUNO naar het complex van de padelbanen te sturen, een fraai hotel vlakbij Playa del Ingles. Voor DUNO waren liefst, gelet op het aantal personen, vijf banen afgehuurd.

Na het padeltoernooi werd een ieder weer keurig per bus teruggereden naar het hotel. Na de lunch was een ieder vrij om naar eigen keuze de middag in te vullen. Helaas in de middag – en dat is niet normaal op Gran Canaria – een wolkendek, waar de zon nauwelijks doorheen kon komen. Aan de temperatuur, zo’n 27 graden, mankeerde echter niets.

Haaglanden Voetbal had nog een uitgebreid interview aan de rand van het zwembad met de voorzitter van DUNO, Jeroen van der Zwan.

Maandagavond kan een ieder nog genieten van de avond op Gran Canaria, want op dinsdag wordt al vroeg in de ochtend koers gezet richting luchthaven van Las Palmas. Dinsdag tegen vijf uur wordt het toestel verwacht op Rotterdam The Hague Airport en dat betekent weer kennismaken met de kou.

Mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder